Vabilo

Na Osnovni šoli Idrija letos prvič organiziramo Teden vseživljenjskega učenja, ki je najvidnejša promocijska kampanja na področju vzgoje in izobraževanja v Sloveniji. Vseslovensko dogajanje poteka pod okriljem Andragoškega centra Slovenije.

Na šoli smo pripravili različne dogodke, pri čemer je bila ena od idej povezovanje z lokalno skupnostjo, druga pa doprinos šole k pozitivnem vzdušju v domačem kraju. Teden vseživljenjskega učenja je podprl tudi župan Občine Idrija Tomaž Vencelj.

V tednu od 20. do 24. maja 2024 bomo skušali uresničiti zastavljen cilj, torej se v prijetnem in sproščenem vzdušju družiti in povezovati ter pridobiti nove informacije, nova vedenja, nove spretnosti.

Vljudno vas vabimo, da se odzovete povabilu in se udeležite katerega od načrtovanih dogodkov. S seboj pripeljite svoje družinske člane, svoje prijatelje – od najmlajših do najstarejših. Veseli bomo vašega obiska, saj le skupaj lahko sooblikujemo našo učečo se deželo.

Dejavnosti in njihove vsebine najdete v spodnjem prispevku. Vse dejavnosti so odprte za javnost. Zaradi lažje organizacije bomo veseli, če se boste na dogodek prijavili – po e-pošti tvu.tvu@os-idrija.si ali s QR-kodo.

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirano. Zaznamek za trajno povezavo.