Ob zaključku Tedna vseživljenjskega učenja v Idriji

Teden vseživljenjskega učenja na Osnovni šoli Idrija se je iztekel. Rečemo lahko, da je bil bogata izkušnja za vse – za udeležence posameznih dogodkov in tudi za izvajalce delavnic in organizatorje.

Vsebinsko zanimivi dogodki, ki so se vrstili vsako popoldne, so dosegli svoj namen – srečevale so se različne generacije, se med seboj povezovale, delile znanje in spretnosti, se družile in tako soustvarjale Slovenijo, učečo se družbo.

Hvala ravnateljici šole, gospe Ivici Vončina, za podporo pri organizaciji.

Hvala županu Občine Idrija, gospodu Tomažu Venclju, da je razumel vrednost dogajanja za celotno naše mesto in ga v vseh pogledih podprl.

Hvala vsem izvajalcem delavnic in dogodkov, ki so brez pomislekov bili pripravljeni širiti svoje znanje in na ta način sooblikovati prvi Teden vseživljenjskega učenja v Idriji:

– revirnemu gozdarju, gospodu Matevžu Konjarju z Zavoda za gozdove Slovenije,

– idrijskemu čebelarju, gospodu Zvonetu Mohoriču iz Čebelarskega društva Idrija,

– načelniku Gasilske zveze Idrije, gospodu Borisu Peternelju, in prostovoljnemu gasilcu Urošu Pavšiču,

– tkalki, gospe Alenki Rupnik iz ženske sekcije Društva za rejo drobnice Idrija-Cerkno,

– voditeljem skavtskega stega Idrija 1,

– gospodu Timu Božiču in Filmskemu gledališču Idrija,

– učiteljicam Katarini Mohorič, Tanji Andder, Marini Bizjak, Irmi Gnezda, Sabini Gnjezda Vidmar, Martini Vidmar ter učitelju Petru Tončiču.

Hvala gospe Metki Rupnik za promocijo dogodka preko radijskih valov Alpskega vala ter gospodu Boštjanu Bogataju za pomoč pri objavah o dogajanju družabnih omrežjih.

Hvala učenkam in učencem Osnovne šola Idrija, ki so pomagali pri tehnični izvedbi dogodkov: Danetu, Devi, Janezu, Juliji, Luku, Nani Ivani, Niki, Petji, Roku, Tilnu, Tobiju in Vidi.

Hvala Pekarni Pečjak in podjetju Geaprodukt za donacije.

Človeka z zadovoljstvom polni občutek, da je svoje delo dobro opravil. Zadovoljstvo pa je lahko še veliko večje, če s svojim delom tkeš javno dobro. 

Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirano. Zaznamek za trajno povezavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja